Ayvayı tereyağında pişirip yerseniz o hastalıklardan kurtulacaksınız..Ayvayı tereyağında pişirip yerseniz…Prof.Dr.Karadeniz,ayvanın yararlarını şöyle açıkladı… Tohumlarında ise yüzde 14-18 oranında tutkal maddeler, yüzde 16-20 oranında yağ, tanen, renkli maddeler ve yüksek oranda protein, az oranda amygdalin ve emülsin olduğunu belirten Prof. Dr.Turan Karadeniz Ayvayı tereyağında pişirip yerseniz o hastalıklardan kurtulacaksınız..Ayrıntılar diğer sayfada haberimiz detayındadır..HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN FOTOĞRAF ÜZERİNDEN DİĞER SAYFAYA GEÇİŞ YAPINIZ.
Ayvayı tereyağında pişirip yerseniz o hastalıklardan kurtulacaksınız..Ayvayı tereyağında pişirip yerseniz…Prof.Dr.Karadeniz,ayvanın yararlarını şöyle açıkladı… Tohumlarında ise yüzde 14-18 oranında tutkal maddeler, yüzde 16-20 oranında yağ, tanen, renkli maddeler ve yüksek oranda protein, az oranda amygdalin ve emülsin olduğunu belirten Prof. Dr.Turan Karadeniz Ayvayı tereyağında pişirip yerseniz o hastalıklardan kurtulacaksınız..Ayrıntılar diğer sayfada haberimiz detayındadır..HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN FOTOĞRAF ÜZERİNDEN DİĞER SAYFAYA GEÇİŞ YAPINIZ.