Kurban kesenlere önemli bir uyarı Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı’dan geldi. Poşete hemen koyulan etin yeşerdiğini söyleyen Yardımcı, “Hemen yeşeriyor, bazen kokuyor ve tüketilemeyecek hale geliyor. Kurban kesildikten sonra etini kaplara koyup üzerine bez örterek eve veya kasaba götürün” dedi. Peki, kurban eti ilk başta nasıl muhafaza etmeliyiz? İHABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN FOTOĞRAF ÜZERİNE T’I-KLAYINIZ..
Kurban kesenlere önemli bir uyarı Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı’dan geldi. Poşete hemen koyulan etin yeşerdiğini söyleyen Yardımcı, “Hemen yeşeriyor, bazen kokuyor ve tüketilemeyecek hale geliyor. Kurban kesildikten sonra etini kaplara koyup üzerine bez örterek eve veya kasaba götürün” dedi. Peki, kurban eti ilk başta nasıl muhafaza etmeliyiz? İHABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN FOTOĞRAF ÜZERİNE T’I-KLAYINIZ..