Güncel , Gündem , Son Dakika Haberleri

Kayseri’de yürek yakan bekleyiş! Dünyası başına yıkıldı: Çaresiz gözlerle izledi

KAYSERİ’nin Kocasinan ilçesinde kağıt toplarken kalp krizi geçiren yabancı uyruklu şahıs, hayatını kaybetti. Babasının ölüm haberini alarak olay yerine gelen oğlu da cenazenin başında çaresiz bakışlarla olup biteni izledi.

Kayseri’de yürek yakan bekleyiş! Dünyası başına yıkıldı: Çaresiz gözlerle izledi
Bu haber 22 Mart 2022 - 15:34 'de eklendi ve 1.084 views kez görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Argıncık Kayabaşı Mahallesi’nde meydana gelen olayda, kağıt toplayarak geçimini sağlayan Hasan E. (65) bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalede şahsın hayatını kaybettiğini belirlerken, polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Bu sırada şahsın oğlu olduğu öğrenilen kişi, babasının yanına geldi. Cenazenin başından bir an olsun ayrılmayan şahıs, çaresiz gözlerle olup biteni izledi. Hasan E.’nin cenazesi, yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA