Güncel , Gündem , Son Dakika Haberleri

Kur’an-ı Kerim’e Alçak Saldırı Yaptı Bakın Hangi Ülkeye Kaçtı!

Kur’an-ı Kerim’e Alçak Saldırı Yaptı Bakın Hangi Ülkeye Kaçtı!
Bu haber 19 Kasım 2020 - 2:07 'de eklendi ve 1.266 views kez görüntülendi.

Youtuberdan Kur’an-ı Kerim ve Peygamberimize h’akaret! Emniyet’ten son dakika açıklaması Son dakika: Youtube’da yayın yapan İbrahim Atabey isimli bir şahıs, Kur’an-ı Kerim ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) hakkında h2akaret içerikli ifadeler kullandı. İbrahim Atabey’e tepkilerin çığ gibi büyümesinin ardından sosyal medyada “İbrahim Atabey tutuklansın” sesleri yükseldi. S’kandal görüntülerin ardından e’mniyetten son dakika açıklaması geldi.

YouTube üzerinden yayın yapan İbrahim Atabey isimli a’şağılık şahıs yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’e, İslam’a ve Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’e a’lçakça sa’ldırdı. Kur’an-ı Kerim’in sayfalarını y’ırtıp t’ükürerek yere attı. Büyük tepki çeken s’kandalın artından Emniyet harekete geçti.

Emniyet’ten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ve bağlı il birimlerince yürütülen sanal devriye faaliyetleri kapsamında;16 Kasım 2020 tarihinde YouTube adlı video paylaşım sitesinde paylaşılan ve sosyal medyada #İbrahimAtabey Tutuklansın etiketiyle gündeme gelen bir videoda dini değerleri alenen aşağılayan ve kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’i yırtan şahsın görülmesi üzerine tespit çalışması yapılmıştır.

FİRARİ OLARAK RUSYA’YA KAÇTI Videodaki şahsın İ.A. olduğu, çeşitli suçlardan 11 adet kaydının bulunduğu, firari olarak Rusya’da ikamet ettiği anlaşılmıştır. Şahıs hakkında yasal işlem başlatılmış olup ülkemize iade süreci takip edilmektedir. SORUŞTURMA BAŞLATILDI Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal paylaşım sitesinde Kur’an-ı Kerim sayfalarını y’ırtan ve İslam’a hakaret eden İbrahim Atabey hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, “İbrahim Atabey isimli şahıs hakkında Kur’an-ı Kerim sayfalarını yırtması ve İslam dinine yönelik sosyal medya paylaşımları nedeniyle halkı kin ve düşmanlığa t’ahrik ve halkın bir kısmının benimsediği dini değerleri alenen a’şağılama s’uçlarından resen s’oruşturma başlatılmıştır. Şüpheli İbrahim Atabey’in Rusya ülkesinde bulunduğu bilgisi alınmış olup, soruşturma işlemlerine titizlikle devam olunmaktadır” denildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA