Güncel , Gündem , Son Dakika Haberleri

Her Derde Deva Besin

Kökünden Yapraklarına Kadar Her Derde Deva: -Kırmızı Güzelin 8 Faydası- Pancar, güçlü tıbbi özelliklere sahip olduğundan son derece sağlıklıdır ve çok sayıda rahatsızlık ve hastalığa iyi gelir. Pancara kırmızı rengini veren antosiyaninler güçlü kanser karşıtı özelliklere sahiptir.Ayrıca pancarda, kalp sağlığını destekleyen doğal bir antienflamatuar ajan olan ‘betain’in yanı sıra B1, B2, B12 ve C vitaminleri ile bakır, magnezyum, potasyum, demir, fosfor ve iyodin mineralleri gibi önemli vitamin ve mineraller bulunur. Pancar kan akışını hızlandırır, kolestrol seviyelerini düzenler ve karaciğer sağlığını korur.
Pancar, anemi ile mücadele eder ve vücudu toksinlerden arındırır. Ayrıca yaşlanmayı yavaşlatır ve kan damarlarını korur. Pancar, antioksidan, selüloz ve sindirimi artıracak özel bir lif türü olan pektin açısından zengindir. Bu sağlıklı sebze, yağlı karaciğer hastalığına karşı da korur. Pancar aynı zamanda egzersiz sırasındaki dayanıklılığı, gücü ve performansı artırır, bu nedenle sporcular için son derece yararlıdır. Pancar çiğ, haşlanmış veya fırınlanmış yenebileceği gibi suyu da içilebilir. Yapraklarını çöpe atmak yerine pişirebilirsiniz, çünkü pancar yaprakları da potasyum bakımından zengindir (yarım bardakta 644 mg).Yapılan bilimsel araştırmalar, potasyum açısından zengin gıdaların tüketmenin ve sodyumu kesmenin, kalp hastalıkları ve inme riskini % 21 düşürebileceğini gösteriyor
………….

Sonra ki Sayfa !!!

Okumaya devam etmek için yukarıda ki görsele t'klay'n ve ilerleyiniz >>>
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Her Derde Deva Besin

Kökünden Yapraklarına Kadar Her Derde Deva: -Kırmızı Güzelin 8 Faydası- Pancar, güçlü tıbbi özelliklere sahip olduğundan son derece sağlıklıdır ve çok sayıda rahatsızlık ve hastalığa iyi gelir. Pancara kırmızı rengini veren antosiyaninler güçlü kanser karşıtı özelliklere sahiptir.Ayrıca pancarda, kalp sağlığını destekleyen doğal bir antienflamatuar ajan olan ‘betain’in yanı sıra B1, B2, B12 ve C vitaminleri ile bakır, magnezyum, potasyum, demir, fosfor ve iyodin mineralleri gibi önemli vitamin ve mineraller bulunur. Pancar kan akışını hızlandırır, kolestrol seviyelerini düzenler ve karaciğer sağlığını korur.
Pancar, anemi ile mücadele eder ve vücudu toksinlerden arındırır. Ayrıca yaşlanmayı yavaşlatır ve kan damarlarını korur. Pancar, antioksidan, selüloz ve sindirimi artıracak özel bir lif türü olan pektin açısından zengindir. Bu sağlıklı sebze, yağlı karaciğer hastalığına karşı da korur. Pancar aynı zamanda egzersiz sırasındaki dayanıklılığı, gücü ve performansı artırır, bu nedenle sporcular için son derece yararlıdır. Pancar çiğ, haşlanmış veya fırınlanmış yenebileceği gibi suyu da içilebilir. Yapraklarını çöpe atmak yerine pişirebilirsiniz, çünkü pancar yaprakları da potasyum bakımından zengindir (yarım bardakta 644 mg).Yapılan bilimsel araştırmalar, potasyum açısından zengin gıdaların tüketmenin ve sodyumu kesmenin, kalp hastalıkları ve inme riskini % 21 düşürebileceğini gösteriyor
………….

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
SON DAKİKA